ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εθνικές μεταφορές, διανομές, μεταφορές ADR και παντός τύπου μεταφορές, στις ανταγωνιστικότερες τιμές! Εξυπηρέτηση με συνέπεια, υπευθυνότητα & ευελιξία!


24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
στην Αττική &  σε όλη την Ελλάδα.

 


 

 
 
ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Εάν ψάχνετε μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία για την μεταφορά των αντικειμένων σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία μας “ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής και εξυπηρετεί άμεσα και οικονομικά όλη την Ελλάδα.

Επιλέγοντας την μεταφορική μας, για την μεταφορά και την διανομή των εμπορευμάτων σας, θα είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενα και τα εμπορεύματά σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια και απόλυτη συνέπεια στον χρόνο παράδοσης.

Ο σύγχρονος ιδιότητος στόλος της μεταφορικής εταιρείας μας καθώς και το μόνιμο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για κάθε μεταφορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, 24 ώρες το 24ωρο, κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

 


 

 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΦΟΡΤΙΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Η μεταφορική εταιρεία μας, σας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της μεταφοράς ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτίων και φαρμάκων. Με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στην ασφάλεια και την ακρίβεια, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Διαθέτουμε σύγχρονα οχήματα εξοπλισμένα με την πιο προηγμένη τεχνολογία για τη διατήρηση ελεγχόμενης θερμοκρασίας αλλά και την ασφαλή μεταφορά φαρμάκων. 

Ανεξάρτητα από το είδος του φορτίου σας, εξασφαλίζουμε ότι η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε αυστηρά καθορισμένα επίπεδα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Από φρέσκα τρόφιμα μέχρι ευαίσθητα χημικά προϊόντα, η ασφάλεια του φορτίου σας είναι η προτεραιότητά μας.

 


 

 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ADR

Η μεταφορική εταιρεία μας, διαθέτοντας σύγχρονο στόλο φορτηγών, μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα και με ασφάλεια την μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων - ADR προς όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα. 

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τη μεταφορά επικίνδυνων φορτίων και κάθε μορφής φορτίου που υπόκεινται στη συμφωνία του ADR. Η εγγυημένη και ασφαλής μεταφορά είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για να μας εμπιστευτείτε τη δική σας μεταφορά ADR.

Πραγματοποιούμε συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με τυχόν τροποποιήσεις της συμφωνίας ADR, έτσι ώστε η μεταφορική εταιρεία μας στο Κορωπί και το προσωπικό μας να προσαρμόζονται όσο το δυνατόν πιο άμεσα στα νέα δεδομένα.

 


 

 
 
ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από φορτηγά παντός τύπου, και επικαθήμενα φορτηγά, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό όλες τις εθνικές μεταφορές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Σε όλες τις εθνικές μεταφορές που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε πιστά όλους τους προ συμφωνηθέντες όρους αλλά και να είμαστε πάντα συνεπείς ως προς τον χρόνο παράδοσης.

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες όσον αφορά εθνικές μεταφορές.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας για οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κορωπί, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.