ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ο.Ε.
Μεταφορική Εταιρεία Κορωπί Αττικής - Εθνικές Μεταφορές - Διανομές - Μεταφορές ADR


Η μεταφορική εταιρεία μας “ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, δραστηριοποιείται από το 2007 στις εθνικές μεταφορές, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες στο Κορωπί, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο οχημάτων, ο οποίος αποτελείται από φορτηγά παντός τύπου και επικαθήμενα φορτηγά, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας άμεσα οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε.

Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε μεταφορές, ανοιχτές μεταφορές, κλειστές μεταφορές, μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων - ADR και οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

 


 

 
Ασφάλεια - Αξιοπιστία - Ταχύτητα

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο στόλο μας, σας εγγυώνται για την άμεση και οικονομική μεταφορά των αντικειμένων σας, στο σημείο που θα μας υποδείξετε και την στιγμή που τα χρειάζεστε.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με εθνικές μεταφορές λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Κορωπί, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας για οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κορωπί, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.